Sport

Neratovičtí Buldoci smetli z ledu hosty ze Zlonic

V sobotu 25. října nastoupili ke svému třetímu domácímu zápasu hokejisté HC Buldoci Neratovice. V utkání proti HC Zlonice byli favority. K jasnému vítězství je hnalo pět stovek fanoušků.
První polovina 1. třetiny byla ještě poměrně vyrovnaná, i když i v ní mohli diváci vypozorovat větší hbitost domácích hokejistů. Pak ale postupně Buldoci přebírali otěže zápasu pevně do svých rukou a výsledkem byly ve 12. a 14. minutě dva góly v rychlém sledu za sebou.
Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.
Do 2. třetiny nastoupili Buldoci v dobrém tempu, dokázali navázat na převahu z druhé části 1. třetiny.
Už ve 2. minutě se radovali z dalšího gólu a krátce na to už vedli 4:0.
V půlce třetiny Zlonice zkorigovaly stav na 4:1, ale ještě do konce třetiny se opět radovali domácí, když minutu před jejím koncem opět skórovali.
Druhá třetina vyzněla jednoznačně pro Buldoky, kteří byli lépe fyzicky připraveni, což ještě umocňovalo to, že měli v zápase k dispozici větší počet hráčů.
Třetí třetina pak byla gólovou přehlídkou. Nejprve Neratovice zvýšily na 6:1, pak ale přišla slabší chvilka, kterou Zlonice ztrestaly dvěma góly.
Buldoky to ale z konceptu nevyvedlo a v posledních 5 minutách ještě nasázeli Zlonicím ještě tři branky.
Volání diváků po desáté brance vyslyšeno, i když v samotném závěru zápasu Neratovice mohutně tlačily.
Za skvělé divácké kulisy tak HC Buldoci Neratovice nadělily HC Zlonice 9:3.
Trenér domácích Martin Chabada byl výkonem svých svěřenců nadšen.
„Pochválil bych všechny naše hráče. Soupeř hrál ze začátku dobře, ale naše hra měla všechny prvky moderního hokeje, a tak jsme zaslouženě vyhráli,“ řekl Neratovinám.
„Rád bych i za hráče poděkoval divákům. Publikum bylo výborné,“ dodal.
Příští dva zápasy odehrají Buldoci venku. V Neratovicích se na ně opět můžeme těšit 22. listopadu, kdy hostí Tatran Sedlčany.
Za HC Buldoci Neratovice skórovali: Michael Pražák (3 branky), Lukáš Prejza (2 branky), Václav Pek, Tomáš Rak, Lukáš Pokora, Luboš Střížek.
Závěrečná děkovačka hráčů HC Buldoci Neratovice

Související články

Back to top button