Sport

Slavný rybář Radek Hyroš předal dary neratovickému dětskému rybářskému kroužku Šupinky

V neděli 6. září zavítal do neratovické organizace rybářů Radek “Buldozer” Hyroš, aby předal dar dětskému rybářskému kroužku Šupinky.

Radek Hyroš je nejen mezi rybáři známou osobností. Sám je rybář, provozuje školu Method Feederu, natáčel videa “S Jakubem na rybách” s Jakubem Vágnerem, organizuje závod Feeder Masters Cup na Katlově. Oblíbený je také jeho youtube kanál, na kterém vysílá například živé vstupy z rybářských závodů a další videa o rybaření.

Mezi profesionálními rybáři a firmami vyrábějícími rybářské potřeby pořádá sbírku, jejíž výtěžek daruje vybranému rybářskému kroužku. Letos byly mezi vybranými kroužky také Šupinky, které tak získaly krmení a spoustu rybářského vybavení.

“Moc nás potěšilo, že jsme byli mezi vybranými kroužky, které přijeli podpořit a ještě s dětmi popovídali o chytání ryb na method feeder,” řekla Neratovinám vedoucí kroužku Iva Šťastná.

“Chtěli bysme touto cestou poděkovat všem, kteří jakkoliv podporují děti z rybářského kroužku Šupinky ČRS MO Neratovice. Je útěchou na duši vidět spokojené děti v přírodě, místo aby vysedávaly u počítačových her. Náš kroužek mladých rybářů je pro děti zcela zdarma. Je to zásluhou nejen rybářského svazu, sponzorů, města Neratovice, ale také všech našich podporovatelů.”

Mezi další podporovatele “Šupinek” patří například firmy Splashbaits a Retro RCCC, Tomáš Horyna, Jiří Rezek, Petr Holý, Honza Šťastný, Martina Chroustová a spousta dalších.

Všechny dary kroužek používá na dětských rybářských závodech a díky všem podporovatelům jsou závody opravdu bohaté na ceny. Dostane se úplně na všechny zúčastněné děti jako například na červnových dětských rybářských závodech na Jiřické tůni.

Kroužek vítá jako dary i použité věci – děti rády sáhnou i po použitém rybářském vybavení. Tento rok kroužek během svého třídenního soustředění na Jiřické tůni uspořádal závody právě o toto “bazarové” rybářské vybavení, takže si všechny děti odnesly domů mnoho krásných věcí – od stojanu, přes hlásiče, navijáky až po drobný návazcový materiál.

Neratovičtí rybáři ve spolupráci s MO Předboj na tuto neděli připravují další dětské rybářské závody. Zajímavé je také sledovat velmi aktivní facebookovou stránku kroužku mladých rybářů Šupinky.

Související články

Back to top button