Sport

Buldoci fotili svůj první kalendář

Ve čtvrtek se na zimním stadionu fotil kalendář. Začalo se již na školičce bruslení, podpořit vznik kalendáře přišli i velcí Buldoci a naše slečny roztleskávačky. Výtěžek z prodeje kalendáře bude použit na zkvalitnění zázemí zimního stadionu a také pro malé Buldočky. Na historicky  1. trénink Buldočků přišlo v říjnu 2013 15 dětí.
Dnes sdružuje klub HC Buldoci Neratovice 58 hráčů ročníků 2005 – 2010, k tomu „A“ tým mužů a školičku bruslení – líheň malých Buldočků. Zakoupením kalendáře můžete i Vy podpořit náš klub.
V sobotu se na zimním stadionu v rámci tréninku odehrál přátelský zápas s HK Kralupy. V naší bráně se vystřídali 2 brankáři – Filip Beň a Richard Hruzík. Oba kluci inkasovali pouze 1 gól, zatímco brankáři a hráči Kralup dostali gólu výrazně více.
V sobotu večer na tento úspěch malých bohužel nenavázali velcí Buldoci. V posledních vteřinách 3. třetiny podlehli Hvězdě Kladno 4:5.
V neděli se sehrál svazový turnaj Buldočků 2006 v Berouně.  Naši borci vyhráli 11:8 s týmem z Rakovníka. V dalším zápase podlehli Mladé Boleslavi 4:5 a v posledním zápase s HC Benátky nad Jizerou opět dominovali a zvítězili 11:3. Na turnaji tak obsadili 1.místo. Blahopřejeme!
Přijďte se na nás podívat na zimní stadion v Neratovicích. Můžete navštívit školičku bruslení každý čtvrtek od 14:45 do 15:45 či v sobotu od 8:00 do 9:00 hodin.
Na sobotu  14.11.2015 si nachystejte hlasivky či bubínky a přijďte povzbudit naše Buldoky. Hrajeme s týmem HC Zlonice od 18.30.  Vstupné na utkání je 30Kč, děti mají vstup zdarma.
Těšíme se na Vás 🙂

Související články

Back to top button