Sport

SK Roma ve Mšeně složil reparát z debaklu ve Všetatech na výbornou

Fanoušci i hráči SK Roma byli jistě zvědaví, jak si jejich tým povede v zápase ve Mšeně týden po tragickém výkonu v zápase se Všetaty. Tým SK Roma ale do zápasu nastoupil jako vyměněný.
Už přibližně v 5. minutě skóroval Jan Sivák z penaltového prostoru nekompromisně pod břevno. Pět minut na to pak ten samý hráč dorazil vyraženou střelu Davida Surmaje mladšího. A bylo jasné, že nedělní zápas zastihl Jana Siváka ve střelecké formě.
Pak Mšeno snížilo na 2:1, když obránce SKRoma nezachytil pas a útočník Mšena proměnil únik na osamoceného brankáře. Psala se 30. minuta.
Jan Sivák záhy ale proměnil další šanci, když jeho střelu zhruba z 20 metrů brankář Mšena nejprve kryl, ale pak mu vypadl míč do branky.
A brzy po té dal Jan Sivák už svůj čtvrtý gól v zápase, když hlavou do branky umístil míč, který do vápna centroval Robert Baláž.
V 38. minutě snížilo Mšeno na 2:4 ze šťastně proměněné penalty, kdy se míč těsně před náručí brankáře odrazil od drnu a přeskočil jej do branky.
Ještě do přestávky zvýšil na 5:2 pro SK Roma bratr kanonýra zápasu Alexandr Sivák. Josef Demeter obešel na levé straně malého vápna dva protihráče a přenesl hru napravo, kam naběhl střelec gólu.
Po přestávce už hráči SK Roma zcela kontrovali průběh zápasu, vědomi si tříbrankového náskoku. Ačkoliv Mšeno poslalo na hřiště tři mladé hbité hráče, v držení míče jasně dominoval SK Roma.
Zhruba v 65. minutě dovršil svoji střeleckou žeň Jan Sivák, když po rohu opět skóroval hlavou. V 80. minutě si míč k vápnu zatáhl David Surmaj mladší a střelu z 25 metrů po zemi umístil do soupeřovi sítě.
Domácí pak pět minut před koncem pouze zkorigovali konečný stav utkání na 3:7, když na mokrém terénu podklouzl stoper Martin Demeter a jeden z mladých hráčů Mšena úspěšně dotáhl samostatný únik.
Neratovický romský klub tak složil reparát z potupné porážky týden před tím ve Všetatech. Kamila Gabča v sestavě nahradil Robert Baláž, který si vedl velmi dobře, ale hlavně přístup hráčů k zápasu byl oproti minulému týdnu jako nebe a dudy.
V posledním utkání podzimní části bude SK Roma v neděli 16. listopadu od 13:30 hostit na lobkovickém hřišti Velký Borek B.

Související články

Back to top button