Sport

Fotbalový turnaj v Lobkovicích vyvrcholí zápasem staré gardy s výběrem Honzy Bergera

V Lobkovicích bude celý 20. červen zasvěcen fotbalu. Od 10:00 do 16:00 se bude konat fotbalový turnaj dospělých, od 17:00 pak zápas Staré gardy Lobkovice proti Výběru bývalého československého reprezentanta Honzy Bergera. Večer od 20:00 přijde na řadu taneční zábava, na které zahraje hudební skupina Karyna.

Turnaj se do Lobkovic po několikaleté pauze vrátil vloni za účasti 7 týmů, složených převážně z amatérských fotbalistů. Tento rok se prozatím přihlásilo 9 týmů, z toho dokonce jeden tým hokejistů.

Do pořádání turnaje se pořadatelé pustili hlavně proto, že kvůli koronavirové situaci všechny amatérské týmy přišly o pravidelné sportovní vyžití. Tudíž chtěli nabídnout možnost znovu se pobavit a nasát fotbalovou atmosféru. A rozhodli se navíc pro den, kdy byla plánována Fotbalová taneční zábava klubu FC Lobkovice.

Přihlásit se do turnaje je možné na telefonním čísle 737 840 229 nebo také přes SMS ve formě: Název týmu, přibližný počet hráčů, kteří za tým nastoupí, a jméno toho, kdo tým přihlašuje. Přihlásit se může prakticky kdokoliv nad 15 let věku.

Jako třešničku na pomyslný fotbalový dort se rozhodli potěšit i naše léty prověřené fotbalové matadory a to uspořádáním utkání proti Výběru Honzy Bergera, bývalého fotbalového reprezentanta a olympijského vítěze v roce 1980.

Za tento výběr nastoupí bývalý čeští fotbalový reprezentanti, mezi nimi František Straka, či bývalí ligoví hráči. Účast přislíbil i jeden hokejový reprezentant a některé známé tváře českého showbyznysu.

Související články

Back to top button