Sport

Oslabený Start Mlékojedy těsně prohrál v Čečelicích

Fotbalisté TJ Start Mlékojedy prohráli v Čečelicích 1:0 po té, co odehráli většinu utkání v deseti.
Na nerovném terénu hřiště v Čečelicích, které letos ve III. třídě bojují o záchranu, se díky nespočtu ostrých zákroků spíše bojovalo než hrálo. Hosté dávali najevo nespokojenost s výkonem rozhodčích, kteří podle nich svojí nepozorností otáčeli situace ve prospěch domácích.
Určujícím momentem pro vývoj utkání ale byla oprávněná červená karta ve 20. minutě pro hostujícího Gerencseryho, který zbytečně oplácel faul soupeře.
Od této chvíle se Mlékojedští zatáhli do obranného bloku a spoléhali na rychlé brejky a standardní situace.
Ač měli čečeličtí viditelnou převahu v držení míče, branku hostí dobývali dlouho dobu bez úspěchu. Nevytvořili si ani vyložené brankové příležitosti.
Na druhé straně hostující Němeček a pak i Jaroslav Toman měli na svých kopačkách otevření skóre, ale oba ve vyložených šancích ve velkém vápně selhali.
Největší šancí Čečelic bylo nastřelené břevno střídajícího Radomila z trestného kopu a několik nebezpečných rohových kopů, ale obrana Mlékojed pracovala výborně.
Když už utkání směřovalo k remíze, šest minut před koncem následovala po sporně nařízeném trestném kopu skrumáž v defenzivě hostí a po nečitelném odrazu od bránícího hráče domácí nadvakrát protlačili míč do sítě Mlékojed.
Domácí pak už kouskováním hry udrželi těsné vedení do konce zápasu.
Postavení obou týmů v tabulce se nezměnilo. Čečelice jsou na 13. příčce, zatímco Mlékojedy na 5. příčce.
Start Mlékojedy bude mít příležitost na reparát už příští neděli 14. dubna, kdy od 10:15 hostí na svém útulném stadioně vedoucí celek soutěže TJ Kly „A“.

Související články

Back to top button