Sport

Vítězné Neratovice

Přestože byl školní týden krátký, malí Buldočci nezaháleli. V pondělí absolvovali trénink a již se těšili na středu.  Buldočci 2009 vyrazili totiž do Poděbrad, kde svedli hokejovou bitvu „O pohár krále Jiřího“. Turnaje se kromě našich hráčů zúčastnily také týmy BK Mladá Boleslav, HC Dukla Jihlava, HC Poděbrady a HC Benátky nad Jizerou. Turnaj se hrál systémem každý s každým 3×10 minut. Naši borci obsadili krásné 2. místo. Blahopřejeme.
Ve čtvrtek si malí i trenéři opravdu odpočinuli. V pátek však na dobrovolný trénink přišlo spoustu Buldočků. A vyplatilo se. Hned v sobotu dopoledne po školičce bruslení opět nastoupili Buldočci 2009 proti soupeřům ze Slavie Praha, z Rakovníka a Kralup. Tentokrát už jim vítězství neuniklo a tak se borci radovali z 1. místa.
Po krátkém odpočinku jsme se na zimák vydali zase. Tentokrát fandit Buldokům. Ti na ledě přivítali  mužstvo TJ Spartak Příbram, které v minulém kole potrápilo tým z Kutné Hory a jen těsně prohrálo 3:4 a bylo na průběžném 8. místě KSM. Utkání začalo ve svižném tempu a po 2. třetině bylo skóre již jednoznačně v prospěch Buldoků 8:0. Buldoci sice nevyužili několik přesilovek, za to se jim podařilo skórovat při vlastním oslabení. Třetí třetina se již dohrávala v poklidném tempu, útočilo se na obou stranách, ale gólově se prosadili opět jenom Buldoci. Konečný výsledek 9:0 potěšil všechny fanoušky Buldoků.
V neděli Buldočci 2007 doplněni o několik hráčů 2008 vyrazili na svazový turnaj do Mladé Boleslavi, kde Buldočci vytvořili dva týmy. Pro některé mladší Buldočky byl turnaj se staršími soupeři a v menším počtu (se 3 hráči v poli) premiéra. Hrálo se na malé lední ploše a našimi soupeři v 1. zápase byly celky pořádajícího klubu Mladá Boleslav. Utkání na obou stranách byla vyrovnaná, ani jeden tým Buldočků se však nakonec netěšil z vítězství. V 2. zápase jsme nastoupili proti Berounským medvědům, kteří nakonec Buldočky v obou zápasech přehráli. Buldočci to ale nevzdali a po domluvě taktiky s trenéry se bojovně pustili do dalšího utkání s HC Příbram. Přestože jsme na vítězství nedosáhli ani v posledním dvojzápase, turnaj byl pro nás přínosný. Buldočci posbírali řadu nových zkušeností a zážitků, trenéři malé hokejisty a hokejistky pochválili za bojovnost a nasazení.
Veřejné bruslení je v sobotu 7.11.  –  11.15  – 13.00,  v neděli 8.11. – 17.30 – 19.00. Přijďte si zabruslit, protáhnout tělo.

Související články

Back to top button