Sport

Bilance lobkovických fotbalových týmů první zářijový víkend: 3 výhry, 3 prohry

Minulý víkend 7. – 8. září byl v Lobkovicích ve znamení fotbalu. V sobotu se na lobkovickém hřišti utkali starší žáci a mužstvo A. V neděli pak hrála mladší i starší přípravka, mladší žáci a na závěr mužstva B.
V sobotu 7. září od 14:30 bojovali na lobkovickém fotbalovém hřišti starší žáci FC Lobkovice s týmem PTZ Nelahozeves. FC Lobkovice zvítězil 6:0 a jsou tak nyní po třech kolech bez porážky se vynikajícím skóre 20:0.
Žáky na hřišti vystřídal okresní přebor mužstev A stejných fotbalových klubů. I v tomto utkání bylo vítězství 2:1 na straně Lobkovic.
Nedělní zápasy zahájili v 10:00 mladší žáci. Lobkovičtí fotbalisti s přehledem porazili družstvo Dynama Nelahozeves vynikajícím skóre 10:1.
V jedenáct hodin pak na hřiště současně nastoupily týmy mladší a starší přípravky.
Fotbalisté Lobkovic sváděli proti fotbalistům FC Kostelec tvrdý boj. Děti hrály s nasazením dospělých, ale štěstí jim tentokrát nepřálo.
Starší přípravka prohrála 4:7, mladší přípravka pak 9:12. Počet gólů však ukazuje, že se lobkovičtí soupeřům nedali jen tak snadno.
Závěrečný zápas víkendu sehrálo domácí mužstvo B proti mužstvu Čečelic. První gól zápasu vstřelil do branky soupeře domácí David Žďánský, ale i přes velkou snahu to mužům nevyšlo a zápas skončil pro Lobkovice prohrou 1:4.

Související články

Back to top button