Sport

Rekordních 640 diváků sledovalo výhru Buldoků nad Božeticemi

Zatím rekordních 640 diváků bylo na začátku zápasu krajské soutěže mužů mezi domácími HC Buldoci Neratovice a HC TJ Božetice svědky kuriózní situace, kdy hráči obou týmů nastoupili na rozbruslení ve žlutých dresech.
Kvůli shánění dresů jiné barvy pro hostující mužstvo začalo utkání s téměř půlhodinovým zpožděním.
Buldoci přehrávali svého soupeře už od úvodního hvizdu rozhodčího, přestože nepodávali tak dobrý výkon jako třeba v předchozím domácím utkání proti lídrovi tabulky Královu Dvoru. Už po třech minutách hry vedli. V rychlém sledu za sebou vstřelili další dvě branky a trenér hostí vyměnil brankáře.
Změna na tomto postu se brzy projevila. Brankář čelil celé řadě střel, které ale dokázal pokrýt. Božetice si za celou první třetinu vytvořily jedinou slušnou šanci.
Začátek druhé třetiny byl ve znamení oslabení neratovického mužstva. Soupeř hrál dokonce minutovou přesilovku 5 na 3, během které ale nedokázal ani vystřelit, natož vsítit branku.
Naopak to byli Buldoci, kdo se trefil do branky. Ve druhé třetině soupeře jasně přebruslili a předváděli hezké kombinace, přesto se skóre až do konce třetiny nezměnilo. Trenér Chabada nebyl o přestávce spokojený: „Mohlo to být 9:0.“ Velmi dobrý výkon soupeřova brankáře jako omluvu pro nízkou produktivitu střelby rezolutně odmítl.
Hned v úvodu třetí třetiny zvýšili Buldoci na 5:0, ale Božetice vzápětí snížily na 5:1. V rychlém sledu pak Buldoci vstřelili ještě dvě branky a obecenstvo požadovalo deset gólů.
Jenže závěr zápasu byl spíše ve znamení série pěstních soubojů a tak utkání skončilo 7:1 pro Buldoky.
Příští domácí zápas sehrají Buldoci s týmem HC Cvočkaři Hořovice až poslední lednovou sobotu.
HC Buldoci vs HC TJ Božetice

Související články

Back to top button