Sport

O víkendu čekají FK Neratovice-Byškovice další mistrovská utkání

Tuto sobotu a neděli mohou být fandové fotbalu u dalších mistrovských utkání klubu FK Neratovice-Byškovice.  Byškovický tým si zaslouží gratulaci za převedené vítězství minulý týden nad Litovelem 3:0.
Na sobotu nám hlásí předpověď 4 stupě a na neděli 5 stupňů celsia, místy zataženo, ale bez deště. Stačí se přiobléknout nebo vzít si sebou teplý čaj do termosky a může se vyrazit fandit reprezentantům neratovického fotbal.
A-tým nastoupí v neděli 24. 3. od 15:00 v Žatci proti tamnímu Slavoji, se kterým v podzimní části soutěže nešťastně prohrál doma 0:1.
Konečné umístění FK Neratovice-Byškovice v letošním ročníku Divize B můžete tipovat v anketě na webu fotbalového klubu.
Mistrovské utkání v neděli odehraje také tým do 19 let. Ten se od 10:15 postaví proti Kosmonosům na jejich umělém trávníku. Snad naváží na vítězství 3:1 v Mnichově Hradišti. Od 12:30 se pak s Kosmonosy utká také tým do 17 let, který minulý víkend uspěl v Mnichově Hradišti vysoko 6:1.
Přímo v Neratovicích si pak budeme moci vychutnat zápasy nejmladších fotbalistů.
V sobotu 23. března naopak tým Kosmonos do 15 let přivítají stejně staří hráči Byškovic. Rozhodčí zapíská začátek zápasu už v 9:30. Od 10:10 pak začne zápas týmů do 13 let.

Související články

Back to top button