Sport

Neratovičtí Buldoci v Hořovicích vybojovali výhru 8:2

V sobotu nastoupili hokejisté HC Buldoci Neratovice ke svému dalšímu zápasu Krajské soutěže mužů v Hořovicích. Zápas pro něj ale nebyl zdaleka tak snadný, jak by mohl naznačovat výsledek.
V první třetině měli více ze hry domácí, měli i více šancí. Štěstí se však přiklonilo na stranu Buldoků, kteří své šance proměnili a po první třetině vedli 3:0.
O druhé třetině se dá říci, že byla zrcadlovým obrazem prvního dějství. Převahu měli naopak Buldoci, ale skórovali hráči Hořovic. Dvěma brankami z brejků v rozmezí 20 sekund snížili na 2:3 ze svého pohledu.
Kdo z hořovických fandů čekal napínavou třetí třetinu, musel být zklamán. Trenér Buldoků Martin Chabada stáhl sestavu na tři útoky a pět obránců a na ledě se to hned projevilo.
Buldoci dvěma rychlými góly v úvodu třetí třetiny prakticky zlomili vůli Hořovických ještě s výsledkem něco udělat. Naopak potěšili neratovické hokejové příznivce, když Hořovicím za poslední třetinu nasázeli celkem pět branek.
„Zápas dost ovlivnila nízká kvalita ledu. Naši hráči si zasloužili vítězství zvýšenou bojovností ve třetí třetině,“ řekl Neratovinám trenér Buldoků Martin Chabada.
Střelci HC Buldoci: Václav Pek (2x), Miloslav Sojka, Jaroslav Veselý, Karel Tůma, Lukáš Štukheil, Ondřej Šimek, Michael Pražák

Související články

Back to top button