Sport

Fotbalisté SK Roma Neratovice rozdrtili Vysokou 7:0

V neděli odpoledne nastoupil tým SK Roma Neratovice ke svému čtvrtému zápasu tohoto ročníku 4. třídy na domácím hřišti v Lobkovicích proti fotbalistům Vysoké.
Hosté do zápasu nastoupili v deseti hráčích, čehož domácí dokonale využili. Už v 8. minutě se po kombinaci a centru z pravé strany trefil hlavou Roman Gabčo. Stejný hráč proměnil penaltu po faulu na Davida Surmaje staršího ve vápně.
Poločasový účet uzavřel pět minut před jeho závěrem Alexandr Sivák, když do sítě dorazil odražený míč po dělovce z dálky.
Do druhého poločasu už tým SK Roma nastoupil s tím, že vítězství má, jak se říká, v kapse. Tři zkušené hráče – střelce Romana Gabča a Davida Surmaje staršího spolu s Kamilem Gabčem – vystřídali mladíci Josef Demeter, Pavel Tancoš a Jan Sivák.
První dva z nich pak ve druhém poločase postupně nastříleli každý po dvou gólech. Všechny padly po rychlých kombinacích na dva doteky, když už se vlastně hrálo jen na jednu branku.
SK Roma Neratovice je v tabulce 4. třídy o bod na druhém místě. Zároveň je to nejvíce střílející tým, když ve čtyřech zápasech vsítil celkem neuvěřitelných 29 branek.
Tuto neděli od 16:30 nastoupí SK Roma opět na hřišti v Lobkovicích, tentokráte však v roli hostí v neratovickém derby proti Lobkovicím B, které vloni sestoupily z 3. třídy.
Derby vlastně dvou domácích týmů jistě nabídne zajímavou podívanou a zřejmě také velký brankový příděl.

Související články

Back to top button