Sport

Mlékojedská padesátka alias „Fichtl Cup“ tuto sobotu

V sobotu 3. srpna se přátelé motoristického sportu v poněkud netradičním pojetí mohou těšit na závod Mlékojedská padesátka, známý také jako Fichtl Cup. Závod je určen pro dnes již historické motocykly Jawa Pionýr 05, 20/21, Jawa 23 Mustang, Stadion, Babeta a Jawa 550/555 Pařez. Tuto nevšední sportovní akci pořádají občanské sdružení Rotunda, motokrosový klub Mlékojedy a Full of Energy MC.
Závodit mohou všichni zájemci nad 15 let věku, nezletilí ale potřebují souhlas zákonného zástupce. Startovné je 200 Kč pro každého, kdo se přihlásí předem, a 250 Kč pro ty, kdo se přihlásí až na místě.
Přihlásit se můžete e-mailem (sanda75@seznam.cz) nebo telefonicky Zdeňku Uhrovi (733 106 998) nebo Michaele Landové (605 923 051).
Prezence závodníků bude probíhat od 8:00 do 12:00 v ulici K přívozu. Start závodu bude v 13:00.
Závodí se na okruhu v katastru Mlékojed. Vítězem se stane ten závodník, který za 60 minut ujede největší počet kol.
Organizátoři žádají obyvatele ulic Hlavní, K Přívozu, Ke Kolonii a Slepá o pochopení a ohleduplnost k závodníkům a přeparkování vašich vozidel mimo trať.
Závod odstartuje místostarosta Neratovic Tomáš Hrodek (ODS).
Pro diváky i závodníky je připraveno bohaté občerstvení. Program bude pokračovat až do večera, když od 18:00 vystoupí na hřišti u hráze kapela rockové kapela Klasickej postup, která hraje hlavně vlastní verze známých písní všemožných žánrů.
Webové stránky akceAkce na facebooku

Související články

Back to top button