Sport

SK Roma rozhodla o svém vítězství v Dřísech během prvních 20 minut

Fotbalisté SK Roma Neratovice nastoupili v neděli odpoledne k dalšímu zápasu 4. třídy v Dřísech. Už po prvních 20 minutách vedli 4:0 a o výsledku zápasu tak bylo rychle rozhodnuto.
První branka padla po faulu na Patrika Gabča ve velkém vápně. Na penaltovou značku si postavil míč Josef Demeter, ale jeho střelu vyrazil do tyče brankář domácích. Míč se však od tyče odrazil přímo na hlavu exekutora pokutového kopu, který se napodruhé nemýlil.
Cesta za druhou brankou vedla z půle hostí, kdy se míč po sérii narážeček dostal až do vzdálenosti 20 metrů od brány Dřís, odkud po zemi k tyči vypálil Jan Sivák.
Krátce po té šel sám na domácího brankáře jeho bratr Alexandr Sivák a krásným lobem překonal vyběhnuvšího gólmana.
Uběhlo jen pár minut, když Dřísy ztratily míč na polovině neratovického romského týmu. Následoval pas na Martina Demetera, který obešel dva hráče a naservíroval přihrávku Alexandru Sivákovi na střelu do prázdné brány.
Bylo to 4:0 a o tom, který tým získá tři body za výhru, nebylo pochyb.
Do 2. poločasu nastoupilo mužstvo SK Roma v obměněné sestavě a zřejmě i s blahosklonným pocitem, že má zápas pevně v rukou. Trest v podobě snížení skóre na 4:1 přišel přibližně v 60. minutě.
Přesto SK Roma vystřídal osvědčeného brankáře Václava Demetera, který za poslední čtyři zápasy pustil do své sítě jen dva góly a vychytal čtyři penalty. Vystřídal ho mladý náhradník Petr Tancoš.
Po rohu ještě vrátil neratovickým Romům čtyřbrankový náskok hlavičkou Jan Sivák.
Čistý štít si brankář Petr Tancoš udržel i po penaltě Dřís pět minut před koncem, jelikož střela mířila mimo jeho tři tyče.
V příštím zápase SK Roma nastoupí proti nováčkovi soutěže Nové vsi na lobkovickém fotbalovém hřišti v neděli 26. října v 14:30.

Související články

Back to top button