Dění ve městě

Tento víkend bude v mlékojedském Free-D-Baru ve znamení žonglování

Na prodloužený víkend od pátku 5. července do neděle 7. července připravil Free-D-bar v Mlékojedech ve spolupráci s profesionály z Fireshow.cz celovíkendovou žonglovací akci s následnou produkcí taneční hudby.
V pátek akce odstartuje už ve 12h žonglérským programem, který bude zaměřený hlavně na nováčky, začátečníky a vůbec pro všechny lidi, kteří by si rádi žonglování, točení, nebo třeba hula hoop vyzkoušeli.
Připraveny budou workshopy, ve kterých zkušení instruktoři ukáží, jak jednoduše začít užívat si žonglování. K zapůjčení budou žonglovací hračky, takže si bude každý moci vyzkoušet žonglovat i mimo workshopy.
Páteční program bude ukončen večerní ohňovou show, o kterou se postarají profesionálové, kteří ale dají každému nadšenci možnost si zatočit s ohněm. Ti opatrnější místo ohně mohou vyzkoušet svítící hračky.
Po ohňové show budou hrát Junglist Call nikoliv překvapivě ve stylu taneční hudby zvaném jungle.
V sobotní poledne se pak rozjede žonglérský program pro všechny nadšence do žonglování, včetně naprostých začátečníků. Přes den budou probíhat pokročilejší žonglérské workshopy a žonglérské hry, jako je například Gladiátor.
Gladiátor je hra o co nejdelší žonglovat s kuželkami, při které se žongléři snaží překazit žonglování svým soupeřům a přitom udržet své kuželky ve vzduchu.
Další hrou bude Joley stick, které má pravidla jako nohejbal, ale hraje se s žongléřskými hůlkami, tzv. flowerstickem nebo devilstickem.
Na závěr přijde hra Voleyclub, což je vlastně volejbal s kuželkami místo míče.
Program završí večerní galashow, v níž se jako hlavní hvězda představí mladí a nadějní žongléři z Circle Cirkus, kteří celou galashow budou i moderovat.
Po té budou hrát Weird Highs Crew směsici taneční hudby v žánrech electro, breaks, bassline, house, acid a techno.
juggling_heroes_web_big

Související články

Back to top button