Sport

Fotbalisté mladšího dorostu FK Neratovice-Byškovice rozstříleli soupeře z Rakovníka

O víkendu 21. září v 7. kole krajské soutěže do Neratovic zavítal soupeř Tatran Rako Rakovník, který se nacházel u dna tabulky. Soupeř v úvodních minutách lehce domácí zaskočil. Měli vysoký pressing a nedařila se rozehrávka, což mělo za důsledek pár nebezpečných kombinací. Ty však domácí dokázali odvrátit od své branky.

Až ve 25. minutě se podařila kolmá přihrávka na útočníka Frýzka, který nekompromisně uklidil míč do sítě. Neratovičtí vedli tedy 1:0.

Po vstřelení tohoto gólu se domácí probudili. Začali hrát svou hru a soupeři nepůjčili míč. Poločas i přesto skončil 1:0.

Na začátku druhého poločasu sice dostali obě družstva jasné pokyny, které se snažili plnit, ale více se dařilo domácím. Posílali jednu přihrávku za druhou do výhodných střeleckých pozic, ze kterých měly být jisté góly. Bohužel nebyli schopni tyto šance proměnit.

Zlom začal v 59. minutě, kdy se prosadil Novotný. O pár minut později tentýž hráč skóroval opět, tentokrát z dobře nacvičeného a rozehraného rohového kopu. Bylo to tedy už 3:0 ve prospěch Neratovic.

Za minutu však už tento stav neplatil. Soupeř špatně rozehrál a vedoucí tým se zmocnil míče. Vyslali přihrávku k záložníkovi Krejčímu, který se dostal do vápna a chytře prostřelil hostujícího gólmana.

Utkání za stavu 4:0 měli už pevně v rukách a bylo to jasné vítězství. Za druhý poločas se soupeř skoro nedostal za půlku, natož aby vystřelil. Zápas tedy skončil výhrou týmu FK Neratovice-Byškovice 4:0.
FK Neratovice-Byškovice : Tatran Rako Rakovník 4:0 (1:0)
BRANKY: 25´Frýzek, 59´Novotný, 70´Novotný, 71´Krejčí
Sestava 1. poločas: Pospíšil – Palička, Tláskal, Novák, Novotný – Havel,
Strapko, Uher (46´Douděra), Krejčí – Starý , Frýzek
Sestava 2. poločas: Pospíšil (71´Svoboda) – Palička, Tláskal, Novák, Strapko –
Havel, Novotný, Frýzek, Krejčí – Starý (71´Pospíšil), Douděra

Související články

Back to top button