Kultura

Neratovický minikvíz ④ cena: Vstupenky na filmové představení v Divadle Za plotem

Cenu pro vítěze čtvrtého minikvízu, kterého budeme losovat z těch, kdo nám zašlou správně odpovědi do půlnoci středy 27. května, věnovalo Divadlo Za plotem. Vítěz soutěže získá dvě vstupenky na filmové představení v divadle v Bohnicích.

„Divadlo Za plotem a kino je kulturní stánek „ukrytý“ v krásném parku Psychiatrické nemocnice Bohnice. Budova byla postavena v letech 1926 až 1932 a od roku 2006 je, stejně jako celý areál nemocnice, prohlášena za nemovitou kulturní památku,“ řekl Neratovinám Pavel Rada z Divadla Za plotem.

Moderní historie Divadla Za plotem se začala psát na podzim roku 1991, kdy bylo po částečné rekonstrukci otevřeno široké veřejnosti. Od tohoto data také nese své současné jméno. Přestože v názvu má slovo divadlo, jedná se o multifunkční zařízení. Kromě vzdělávacích akcí pro personál nemocnice se zde konají také koncerty, divadelní představení, cestovatelské přednášky, malé plesy a další kulturní akce.

„Od února 2019 jsme vybaveni i pro provoz digitálního kina, které aktuálně plní nadpoloviční většinu večerů v našem divadle. Aktuální program najdete na našem webu s adresou divadlo.bohnice.cz a budeme rádi, když si k nám i z Neratovic a okolí najdete cestu,“ dodal Pavel Rada.

Přejeme šťastnou ruku při volbě správných odpovědí.


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Back to top button