Kultura

Bumfrang3 a Familea Miranda z Chile a Španělska na nádražce

Do Neratovic přijede v pátek 22. dubna kapela FAMILEA MIRANDA z Chile a Španělska. Když jsme jako label Sakraphon dostali před pěti lety nabídku dělat jim koncert poprvé, bylo to zárověň poprvé, co jsme něco pořádali na neratovické nádražce. Tlačeni časem (na zařízení koncertu jsme měli týden) jsme obešli pár hospod v Neratovicích, zda by se nemohlo hrát u nich a žádná z nich nebyla tak vstřícná, jako nádražní restaurace. Potěšeni úspěchem (a cca šedesáti platícími návštěvníky) jsme tam od té doby zpunktovali nespočet dalších akcí. Také proto máme obrovskou radost, že si nás Familea Miranda pamatuje a chce u nás hrát znovu, je to totiž základní kámen všech koncertů na neratovické nádražce.

Letos s sebou přivezou novou desku s názvem Radiopharm, kterou si můžete poslechnut zde. Jedná se opět o směsici indie rocku a „alternativní tancovačky“ s více než kapkou divoké jižanské krve.

Předkapelu jim budou dělat – stejně jako před pěti lety – Bumfrang3 ze Všetat a Přívor a my doufáme, že to bude minimálně stejně tak vydařený večírek, jako onehdy.

Těšíme se!

http://sakraphon.cz
https://www.facebook.com/evens/1187290217962921/

Související články

Back to top button